Stage – Fysiotherapie Keulen en Brusse – Bodegraven

Stage

Stage

Ben je student fysiotherapie en wil je bij ons stage lopen? Dat is bij ons mogelijk.

Je kan meedraaien in een leuk en dynamisch team van specialisten binnen de fysiotherapie. Zo merk je hoe het is om met verschillende disciplines te kunnen sparren om een moeilijke casus de best mogelijke zorg te geven. Ook zal je onder begeleiding van je stagebegeleider een anamnese afnemen, je hypotheses ter plekke stellen en als het goed gaat, mag je ook (deels) een onderzoek uitvoeren. Soms zal je stagebegeleider je bewust het zelf laten uitzoeken (gooit hij je in het diepe), want van zelf denken leer je toch het meeste. Maar de kwaliteit van de behandeling aan de patiƫnt staat te allen tijde op nummer 1.

Voorafgaand aan je stage bespreek je de leerdoelen met de therapeut die je het grootste deel van de tijd zal begeleiden. Want jouw leerdoelen zijn leidend in deze stage. Je moet er alles uit halen wat er in zit om aan het einde een echte meerwaarde voor je vorming tot fysiotherapeut te ervaren. Aan het einde van een stagedag heb je misschien aandachtspunten, waarop de actiepunten stelt. Daarmee kan je aan de slag, zodat je de volgende keer een verbetering kan laten zien. Tussentijds zijn er evaluatiemomenten met je stagebegeleider, waarop de inhoud van je stage kan worden aangepast. Zo loop je de gehele stageperiode door. Voor een juniorstage loop je op donderdag bij ons stage.

Aanmelden

We kunnen geen stageplek aanbieden voor een middelbaar scholier of een andere MBO/HBO studierichting.

De meeste stage-aanvragen lopen via de Hogeschool Leiden. Als je daar studeert, kan je onze praktijk als voorkeur opgeven. We nemen nu alleen stagiaires aan in de Bacheloropleiding Fysiotherapie of aan een Masteropleiding Fysiotherapie (specialisatie). Wie weet ga je binnenkort bij ons een leerzame stagetijd tegemoet! Voor meer informatie of een kennismaking kan je ons via deze website een bericht sturen. Gebruik daarvoor het contactformulier.