Contact – Bodegraven
Boesemsingel 79 2411 KW Bodegraven 0172-612520 fysiotherapie@keulen-brusse.nl

Contact

Telefonisch contact

Heeft u vragen , dan kunt u ons altijd bellen. We zijn overdag en ’s avonds te bereiken op telefoonnummer (0172) 612520. In de ochtenden is onze baliemedewerkster Denise aanwezig om uw telefoon te beantwoorden.

Er wordt gebruik gemaakt van een keuzemenu. Keuze 1 is voor de hoofdlocatie Boesemsingel. Keuze 2 is voor de locatie Centrum. Keuze 3 is om een bericht op de voicemail achter te laten. Keuze 4 is uitsluitend voor intercollegiaal (medisch professioneel) overleg. Telefoon voor locaties Medisch Centrum Reeuwijk en N-Joy Sportcentre gaan via keuze 1.

Mocht uw telefoontje niet direct beantwoord worden, kunt u de voicemail inspreken en meestal kunnen we dezelfde werkdag (indien gewenst) contact met u opnemen.

Wilt u een eerste afspraak?

Wilt u zich inschrijven voor een eerste afspraak? Gebruik dan het inschrijfformulier.

Vragen?

Via onderstaand formulier kunt u uw vraag aan ons team stellen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op verzenden te drukken gaat u hiermee akkoord.

 

Uw gegevens worden veilig verstuurd. Dit formulier en de afhandeling hiervan voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U kunt onze privacyverklaring terugvinden op de website.