Contact – Fysiotherapie Keulen en Brusse – Bodegraven

Corona informatie

Locaties

Bodegraven
Locatie Broekvelden
Locatie Centrum
Locatie N-Joy Sportcentre
Locatie voetbalvereniging ESTO

Reeuwijk
Zorgcentrum De Reehorst

Contact

Telefoon
0172-612520

Whatsapp
06-8212 8712

Aanmelden
Een vraag stellen

Contact

Telefonisch contact

Heeft u vragen , dan kunt u ons altijd bellen. We zijn overdag en ’s avonds te bereiken op telefoonnummer (0172) 612520. In de ochtenden is onze baliemedewerkster Denise aanwezig om uw telefoon te beantwoorden.

Er wordt gebruik gemaakt van een keuzemenu. Keuze 1 is voor de hoofdlocatie Boesemsingel. Keuze 2 is voor de locatie Centrum. Keuze 3 is om een bericht op de voicemail achter te laten. Keuze 4 is uitsluitend voor intercollegiaal (medisch professioneel) overleg. Telefoon voor locaties Reeuwijk en N-Joy Sportcentre gaan via keuze 1.

Mocht uw telefoontje niet direct beantwoord worden, kunt u de voicemail inspreken en meestal kunnen we dezelfde werkdag (indien gewenst) contact met u opnemen.

U kunt ons ook een Whatsapp bericht sturen!

Wilt u een eerste afspraak?

Wilt u zich inschrijven voor een eerste afspraak? Gebruik dan het inschrijfformulier.

Vragen?

Via onderstaand formulier kunt u uw vraag aan ons team stellen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op verzenden te drukken gaat u hiermee akkoord.

 

Uw gegevens worden veilig verstuurd. Dit formulier en de afhandeling hiervan voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U kunt onze privacyverklaring terugvinden op de website.