Contact – Fysiotherapie Keulen en Brusse – Bodegraven

Contact

Contact

Telefonisch contact

Heeft u vragen, dan kunt u ons altijd bellen. We zijn overdag en ’s avonds te bereiken op telefoonnummer (0172) 612520.

Er wordt gebruik gemaakt van een keuzemenu. Keuze 1 is voor de hoofdlocatie Boesemsingel. Keuze 2 is voor de locatie Centrum/Bouwsteeg. Keuze 3 is voor locatie Njoy. Keuze 4 is voor onze locatie in Reeuwijk. Keuze 5 is uitsluitend voor intercollegiaal (medisch professioneel) overleg.

Mochten wij niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, wordt u doorgeschakeld naar onze telefoonservice. Zij noteren uw gegevens en sturen ons een bericht. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook een Whatsapp bericht sturen!

Wilt u een eerste afspraak?

Wilt u zich inschrijven voor een eerste afspraak? Gebruik dan het inschrijfformulier.

Vragen?

Via onderstaand formulier kunt u uw vraag aan ons team stellen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stap 1 van 2
Persoonsgegevens

Persoonsgegevens

Geboortedatum

Vraag

Stap 2 van 2
Samenvatting

Vraag en gegevens

Naam
Geboortedatum
--
E-mailadres
Telefoonnummer
Onderwerp
Vraag

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Vraag versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


 

Uw gegevens worden veilig verstuurd. Dit formulier en de afhandeling hiervan voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U kunt onze privacyverklaring terugvinden op de website.