Contact – Fysiotherapie Keulen en Brusse – Bodegraven
Header afbeelding
Welkom bij Fysiotherapie Keulen en Brusse

Contact

Telefonisch contact

Heeft u vragen , dan kunt u ons altijd bellen. We zijn overdag en ’s avonds te bereiken op telefoonnummer (0172) 612520. In de ochtenden is onze baliemedewerkster Denise aanwezig om uw telefoon te beantwoorden.

Er wordt gebruik gemaakt van een keuzemenu. Keuze 1 is voor de hoofdlocatie Boesemsingel. Keuze 2 is voor de locatie Centrum. Keuze 3 is om een bericht op de voicemail achter te laten. Keuze 4 is uitsluitend voor intercollegiaal (medisch professioneel) overleg. Telefoon voor locaties Reeuwijk en N-Joy Sportcentre gaan via keuze 1.

Mocht uw telefoontje niet direct beantwoord worden, kunt u de voicemail inspreken en meestal kunnen we dezelfde werkdag (indien gewenst) contact met u opnemen.

U kunt ons ook een Whatsapp bericht sturen!

Wilt u een eerste afspraak?

Wilt u zich inschrijven voor een eerste afspraak? Gebruik dan het inschrijfformulier.

Vragen?

Via onderstaand formulier kunt u uw vraag aan ons team stellen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stap 1 van 2
Persoonsgegevens

Persoonsgegevens

Geboortedatum

Vraag

Stap 2 van 2
Samenvatting

Vraag en gegevens

Naam
Geboortedatum
--
E-mailadres
Telefoonnummer
Onderwerp
Vraag

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Vraag versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


 

Uw gegevens worden veilig verstuurd. Dit formulier en de afhandeling hiervan voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U kunt onze privacyverklaring terugvinden op de website.