Contactgegevens Fysiotherapie Keulen en Brusse

Vacatures

Wil je werken in een leuk en dynamisch team?

Wil je blijven ontwikkelen als fysiotherapeut?

Kijk hier voor onze vacatures!

Locaties

Bodegraven
Locatie Broekvelden
Locatie Centrum
Locatie N-Joy Sportcentre
Locatie voetbalvereniging ESTO

Reeuwijk
Zorgcentrum De Reehorst

Contact

Telefoon
0172-61 25 20

Whatsapp
06-2009 90 20

Aanmelden
Een vraag stellen

Contact met de praktijk

Om u snel te kunnen helpen, is het voor ons handig als we al wat meer informatie krijgen. Wilt u zich inschrijven voor een eerste afspraak binnen onze praktijk, gebruik dan het aanmeldformulier op de website. Hierin vragen we alle gegevens die voor ons nodig zijn om u snel te kunnen plannen. Ook is er ruimte voor uw eventuele toelichting of opmerkingen. Tijdens de intake wordt er dieper ingegaan op de reden van uw bezoek.

Wilt u alleen een vraag stellen aan de praktijk of wilt u wat doorgeven? Gebruik daarvoor het contactformulier.

Beide formulieren komen direct bij ons binnen en worden spoedig verwerkt. Als het goed bij ons binnen gekomen is, krijgt u een geautomatiseerd antwoord met ontvangstbevestiging.

We zien uw vraag of inschrijving graag tegemoet!

U kunt de praktijk ook telefonisch bereiken onder nummer (0172) 612520. Dit is dagelijks mogelijk tot 21.15 uur (vrijdag tot 20 uur).  In de ochtenduren zijn we het beste te bereiken, aangezien onze collega Denise dan achter de balie te vinden is.

Het is ook mogelijk om ons een Whatsapp-bericht te sturen. Noteer ons mobiele nummer voor de Whatsapp in uw telefoon! 06-8212 8712. Kijk voor meer informatie hier.