Uw fysiotherapeut in Bodegraven – Bodegraven
Boesemsingel 79 2411 KW Bodegraven 0172-612520 fysiotherapie@keulen-brusse.nl

Uw fysiotherapeut in Bodegraven

 

Welkom op de website van Fysiotherapie Keulen en Brusse. In onze praktijk kunt u terecht voor de behandeling van uiteenlopende klachten die te maken hebben met het bewegend functioneren. Wij zijn een dynamisch team van gespecialiseerde fysiotherapeuten. Doordat elke therapeut zijn eigen specialisatie heeft, weet u zeker dat u iemand krijgt die verstand heeft van zaken. Door regelmatige bij- en nascholing blijft de kwaliteit van kennis en handelen hoog. Alle therapeuten staan ingeschreven in het Centraal KwaliteitsRegister Fysiotherapie van het KNGF. Doordat al deze kennis zich onder één dak bevind, is het ook mogelijk om de kennis te delen, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Op deze website is meer informatie te vinden van de vele specialisaties in onze praktijk. Ook kunt u kennis maken met de therapeuten van het team en de praktijklocaties in Bodegraven en Reeuwijk.

Naast Fysiotherapie bieden we ook FysioFitness. In kleine en overzichtelijke groepen kunt u bij ons sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Onze praktijk heeft 3 vestigingen in Bodegraven, een locatie in Broekvelden, in het centrum en binnen N-Joy Sportcentre. Ook is er een teamlid actief in het Medisch Centrum Reeuwijk.