Paula Berkhout-Stam - Geriatrie fysiotherapeut - Fysiotherapie Keulen en Brusse

Vacatures

Wil je werken in een leuk en dynamisch team?

Wil je blijven ontwikkelen als fysiotherapeut?

Kijk hier voor onze vacatures!

Locaties

Bodegraven
Locatie Broekvelden
Locatie Centrum
Locatie N-Joy Sportcentre
Locatie voetbalvereniging ESTO

Reeuwijk
Zorgcentrum De Reehorst

Contact

Telefoon
0172-61 25 20

Whatsapp
06-2009 90 20

Aanmelden
Een vraag stellen

Paula Berkhout-Stam

Fysiotherapeut | Geriatriefysiotherapeut MSc | COVID-19 revalidatie
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Vrijdag
E-mailadres:
paula@keulen-brusse.nl

Mijn naam is Paula Berkhout-Stam. In 2012 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Daarna ben ik meerdere jaren werkzaam geweest in gezondheidscentra in Haarlem en Rotterdam. In deze periode merkte ik dat ik het verouderingsproces en complexe aandoeningen zoals Parkinson en dementie erg interessant vond. Om mijn kennis hierin te vergroten besloot ik de driejarige masteropleiding Fysiotherapie in de Geriatrie te gaan volgen. In 2017 ben ik afgestudeerd als geriatriefysiotherapeut.

Tijdens mijn opleiding heb ik mij gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van het valrisico, de kwetsbaarheid die bij het verouderen kan ontstaan en de multiculturele zorg. Het mooie aan de ouderenzorg vind ik het werken aan activiteiten en vaardigheden, zodat mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Hierbij haal ik veel plezier uit het contact met de patiƫnten!

Naast de geriatrie ben ik gespecialiseerd in het behandelen van mensen met longklachten zoals COPD en ben ik aangesloten bij ParkinsonNet om de beste zorg voor mensen met parkinson(isme) te leveren. Hierbij heb ik de opleiding gevolgd tot LSVT-BIG therapeut, een bewezen behandeling voor het groter en makkelijker bewegen bij de Ziekte van Parkinson.

Tevens begeleid ik mensen in hun herstel na de corona-infectie.
Ik behandel mensen zowel in de praktijk als aan huis.

U kunt met Paula een afspraak maken door te bellen met de praktijk of door het inschrijfformulier in te vullen. U kunt Paula ook mailen: paula@keulen-brusse.nl.

Paula is BIG-geregistreerd onder nummer: 39915557004

Terug naar overzicht