Fysiotherapie Keulen en Brusse - Kinderfysiotherapeut Patty Muller

Corona informatie

Locaties

Bodegraven
Locatie Broekvelden
Locatie Centrum
Locatie N-Joy Sportcentre
Locatie voetbalvereniging ESTO

Reeuwijk
Zorgcentrum De Reehorst

Contact

Telefoon
0172-612520

Whatsapp
06-8212 8712

Aanmelden
Een vraag stellen

Patty Muller

Functie: Kinderfysiotherapeut

E-mailadres: kinderfysio@keulen-brusse.nl

Patty is sinds 1999 werkzaam als kinderfysiotherapeut bij de praktijk.

Door haar ruime ervaring is Patty gespecialiseerd in het kinderfysiotherapeutisch onderzoeken van baby’s, peuters en schoolgaande kinderen waarbij (hoog)complexe problematiek aan de orde is. Vanwege haar specifieke kennis en vaardigheden is zij in staat om tot een deskundig oordeel te komen en de problematiek doeltreffend aan te pakken. Met een niet aflatende creativiteit weet zij een behandeling op maat te geven.

Haar voortdurende zoektocht om motorische oefeningen te verfijnen en specifieker te maken heeft geleid tot een alomvattend geheel van oefeningen voor het schoolgaande kind. Er wordt spelenderwijs geoefend. Patty streeft ernaar om nieuwe inzichten in de dagelijkse praktijk toe te passen.

Wat verder goed aansluit bij Patty, is de ontwikkeling van het beweeggedrag van kinderen zoals het stimuleren van fysieke activiteiten en het aanleren van voortbewegingsvaardigheden.

Zij ziet het als een belangrijke taak om kinderen intrinsiek te motiveren tot meer spelen en bewegen.

Hierbij speelt de fysieke fitheid een rol. Denk bijvoorbeeld aan het grenzen verleggen bij conditietraining bij kinderen met en zonder longproblematiek, het sneller en soepeler kunnen rennen of het aanleren van balansvaardigheden.

U kunt Patty mailen op kinderfysio@keulen-brusse.nl. Voor een afspraak bij haar kunt u ook het inschrijfformulier invullen of de praktijk bellen.

Patty is BIG-geregistreerd onder nummer: 99034539604

Terug naar overzicht