Fysiotherapie Keulen en Brusse - Marieke van de Lagemaat

Marieke van de Lagemaat

Marieke van de Lagemaat

Fysiotherapeut | Longfysiotherapeut | Bekkenpijn bij zwangerschap | COVID-19 revalidatie
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Donderdag
  • Vrijdag

Ik ben in 2006 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als algemeen fysiotherapeut en sinds maart 2007 werkzaam in de Fysiotherapie Keulen en Brusse.

In de loop van de jaren heb ik veel verschillende patiënten en aandoeningen voorbij zien komen, van jong tot oud en van enkel- tot nekklacht. Ik ben te vinden in de behandelkamer en ook in de fitness- en gymzaal. Deze afwisseling zorgt dat het werk steeds uitdagend en afwisselend blijft.

Naast het behandelen van veel uiteenlopende klachten, waar ik de nodige scholing in heb gevolgd, ben ik me in de loop van de tijd steeds meer gaan interesseren in het begeleiden van mensen met chronische aandoeningen. Ik heb kennis opgedaan onder andere in COPD en diabetes type II en zodoende begeleid ik ook mensen bij beweegprogramma’s. Zo heb ik samen met de diëtiste en gemeente Bodegraven-Reeuwijk een beweegprogramma opgezet voor mensen met obesitas: ons programma ‘Lekker in je Lijf’.

“Ik vind het een uitdaging mensen plezier te laten beleven bij bewegen en te laten merken dat bewegen een positieve invloed kan hebben op de gezondheid. Vooral omdat dat niet voor iedereen vanzelfsprekend is.”

Tijdens mij behandeling heb ik de mogelijkheid om gebruik te maken van de Vliegwieltraining en kan ik Medical taping toepassen.

U kunt bij Marieke een afspraak maken door te bellen met de praktijk of het inschrijfformulier in te vullen op onze website. U kunt haar ook mailen: marieke@keulen-brusse.nl

Marieke is BIG-geregistreerd onder nummer: 59065956904

Terug naar overzicht