Fysiotherapie Keulen & Brusse - Manueel therapeut Henry Brusse

Henry Brusse

Henry Brusse

Fysiotherapeut | Manueel therapeut | Praktijkeigenaar
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag

“Met behandeling en begeleiding wil ik je graag helpen om zelf je klachten de baas te worden.”

 

Ik ben Henry Brusse: Algemeen fysiotherapeut en Manueel Therapeut. Mijn aandachtsgebieden zijn de wervelkolom-gerelateerde klachten. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor de behandeling middels dry needling. Dit is een behandelmethode waarbij spierspanning snel, pijnvrij en effectief kan worden verlicht. Ik leg u graag tijdens het consult uit of het mogelijk is en wat u kunt verwachten.

Ik ben in 1982 als fysiotherapeut gestart met diverse waarneming en heb vervolgens zes jaar gewerkt in een particuliere praktijk. In 1987 heb ik de opleiding tot manueel therapeut afgerond en ben in 1989 in Bodegraven gekomen als mede-praktijkeigenaar, samen met Albert Keulen. Met twee locaties toentertijd is de praktijk bezig geweest met een mooie groei, met inmiddels vier locaties in Bodegraven en Reeuwijk, een groot gespecialiseerd team en een uitbreiding van het maatschap met Erik als derde maat.

Voor mij is het contact met de  mens, die met een hulpvraag bij je komt het meest belangrijk. We kunnen dan gezamenlijk op zoek naar  de beste behandeling. Het is belangrijk om er voor te zorgen dat u baas wordt over uw eigen klacht, om zodoende de kans te minimaliseren dat de klacht terug zou kunnen komen.

Ik ben van maandag tot en met vrijdag aanwezig op de locatie Centrum, aan de Bouwsteeg 8.

U kunt met Henry een afspraak maken door de praktijk te bellen of het inschrijfformulier in te vullen.

Henry is BIG-geregistreerd onder nummer: 19033324904

Terug naar overzicht