Erik Lette – Bodegraven
Boesemsingel 79 2411 KW Bodegraven 0172-612520 fysiotherapie@keulen-brusse.nl

Erik Lette

Functie: Fysiotherapeut | Sportfysiotherapeut | Praktijkeigenaar

E-mailadres: sportfysio@keulen-brusse.nl

Erik is sinds 2013 in de praktijk actief als fysiotherapeut. In 2014 heeft hij zijn Master of Science graad gehaald binnen de fysiotherapie en is hij geregistreerd Sportfysiotherapeut. Zijn interesses binnen de sport zijn breed: van spelsporters tot fitness, van beginnend sporter tot topsporter. Ook consulteert hij met regelmaat bij de Hardloopwinkel in Bodegraven voor hardloopgerelateerde blessures. Binnen zijn behandeling is veel aandacht voor de factoren die bijgedragen hebben bij de oorzaak van de klacht. Is er een verminderde spierfunctie, mist er spierlengte of kracht of zijn sommige gewrichten niet mobiel genoeg? De behandeling richt zich op die aspecten die er voor zorgen dat de klacht weg zal gaan en wel zal blijven. Hiervoor kan hij ook kinesiotape gebruiken of het Mulligan Concept meenemen in de behandeling.

De behandelingen van de sportfysiotherapie vinden plaats op de Boesemsingel, aangezien deze locatie de grootste fitnessruimte en een aparte gymzaal heeft, ideaal voor de behandeling van sporters. Sinds februari 2018 is hij ook twee dagdelen aanwezig binnen N-Joy Sportcentre. Ook deze locatie leent zich uitstekend voor sportrevalidatie.

Daarnaast kunt u bij hem terecht voor het toepassen van TENS bij chronische pijn. Dit vindt vrijwel altijd op verwijzing van de pijnpoli plaats.

Sinds 2018 is Erik in het maatschap gestapt, zodat hij samen met Albert en Henry eigenaar is van de praktijk. Met een visie op de toekomst zult u langzaam de praktijk zien veranderen, met het behoud van alle goede facetten die deze praktijk al zo lang in Bodegraven een begrip maakt.

Aandachtsgebieden

  • Sportrevalidatie, met of zonder voorgaande operatie
  • Acute sportblessures
  • Preventieve adviezen bij starten met sport
  • Samenwerking met voetbalverenigingen, hardloopinstanties en sportscholen

U kunt Erik mailen op sportfysio@keulen-brusse.nl. Voor een afspraak bij hem kunt u ook het inschrijfformulier invullen of de praktijk bellen.

Terug naar overzicht