Fysiotherapie Keulen en Brusse - Fysiotherapeut Pepijn Mattie

Pepijn Mattie

Functie: Fysiotherapeut | Waarnemer

E-mailadres: fysiotherapie@keulen-brusse.nl

Ik ben Pepijn Mattie. Begin 2019 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Leiden Bachelor fysiotherapie. En direct daarna mocht ik komen werken in deze praktijk. U zult mij de komende tijd in de praktijk zien in de plaats van Marieke. Zij is tot medio juni met zwangerschapsverlof. Voor een deel zal ik haar groepen en patiënten overnemen, maar voor het grootste deel zal ik mijn eigen patiëntenbestand opbouwen.

Ik heb drie succesvolle stage’s achter de rug tijdens de opleiding, waar ik veel behandelingen ben gestart en afgesloten heb. Ook ben ik bekend in het begeleiden van groepen zoals FysioFitness.

Onder het mentorschap van Erik zal ik veel ervaring opdoen in de praktijk. Er is regelmatig overleg met het team specialisten binnen de praktijk mogelijk. Dat is een goed begin van een hopelijk lange en leuke carrière als fysiotherapeut.

U kunt een afspraak met Pepijn maken door te bellen met de praktijk of door het inschrijfformulier in te vullen. U kunt Pepijn mailen op fysiotherapie@keulen-brusse.nl

Pepijn is BIG-geregistreerd.

Terug naar overzicht