Fysiotherapie Keulen en Brusse - Fysiotherapeut Marlies Verweij

Locaties

Bodegraven
Locatie Broekvelden
Locatie Centrum
Locatie N-Joy Sportcentre

Reeuwijk
Zorgcentrum De Reehorst

Contact

Telefoon
0172-612520

Whatsapp
06-8212 8712

Aanmelden
Een vraag stellen

Marlies Verweij

Functie: Fysiotherapeut | Hart- & vaatrevalidatie

E-mailadres: fysiotherapie@keulen-brusse.nl

Mijn naam is Marlies Verweij. In 1999 ben ik aan de Hogeschool Utrecht afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Sinds 2000 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Keulen en Brusse. Op maandag t/m donderdag ben ik op de praktijk aanwezig en op vrijdag ben ik thuis voor mijn gezin.

In de loop der jaren ben ik me naast de algemene fysiotherapie steeds meer gaan specialiseren in het revalideren van mensen met hart- en/of vaataandoeningen. Hiervoor heb ik verschillende opleidingen gevolgd. Sinds 2013 ben ik geregistreerd claudicatiotherapeut in het ClaudicatioNet. Binnen dat netwerk heb ik alle specialisatiefasen doorlopen en heb ik dus inmiddels ruime ervaring opgedaan met mensen met zogenoemde ‘etalagebenen’. Ook mensen met hartproblemen kunnen bij mij terecht voor revalidatietraining na bijvoorbeeld een infarct, dotterbehandeling, andere hartoperatie of bij hartfalen. Tevens ben ik bevoegd om beweegprogramma’s te geven in onze praktijk.

Verder ben ik nog gespecialiseerd in alles wat met lopen te maken heeft. Ik maak video-analyses van looppatronen en geef functionele looptraining. Daarnaast geef ik advies en training in hardlooptechniek aan de hand van hardloopanalyses.

“Ik help graag mensen weer de lol van het lopen terug te geven.”

Omdat hardlopen ook mijn eigen hobby is, heb ik in 2019 de opleiding tot looptrainer bij de KNAU met succes afgerond. Natuurlijk kan ik de opgedane kennis vervolgens ook inzetten in onze fysiotherapiepraktijk.

De nadruk bij mijn specialisaties ligt op training. Daarom ben ik veel in onze fitnessruimte te vinden. Daar begeleid ik ook veel groepen. Zowel preventief als op verwijzing.

U kunt met Marlies een afspraak maken door te bellen met de praktijk, u in te schrijven via de website of u kunt haar mailen: marlies@keulen-brusse.nl

Marlies is BIG-geregistreerd onder nummer: 59050023204

Terug naar overzicht