Fysiotherapie Keulen en Brusse - Fysiotherapeut Karla Hordijk

Corona informatie

Locaties

Bodegraven
Locatie Broekvelden
Locatie Centrum
Locatie N-Joy Sportcentre
Locatie voetbalvereniging ESTO

Reeuwijk
Zorgcentrum De Reehorst

Contact

Telefoon
0172-612520

Whatsapp
06-8212 8712

Aanmelden
Een vraag stellen

Karla Hordijk

Functie: Fysiotherapeut | COVID-19 revalidatie | ZwangerFit-docent

E-mailadres: fysiotherapie@keulen-brusse.nl

Mijn naam is Karla Hordijk. In 2002 ben ik in Utrecht afgestudeerd als fysiotherapeut en in dat jaar ook begonnen met werken in deze praktijk. Als algemeen fysiotherapeut behandel ik mensen met pijnklachten in het hele bewegingsapparaat. Ik merkte al snel dat er heel veel mensen zijn met schouderklachten en dat het zo’n complex gewricht is dat ik er meer van wilde weten. In 2009 heb ik mijn eerste cursus gedaan specifiek gericht op het behandelen van mensen met nek- en schouderklachten en sindsdien heb ik tientallen cursussen en symposia gevolgd op dit gebied.  Ook ben ik lid van het Schoudernetwerk Groene Hart. Dit houdt in dat we met fysiotherapeuten uit de omgeving en met de orthopeden uit het Groene Hart ziekenhuis 4x per jaar bij elkaar komen voor bijscholing/cursus en dat de communicatie met de orthopeden ook goed verloopt. Op deze manier kunnen we u als ‘schouderpatiënt’ de best mogelijke zorg bieden.

Naast de specialisatie op schoudergebied heb ik de opleiding ZwangerFit gevolgd en in 2010 afgerond. Sindsdien geef ik training aan vrouwen tijdens maar ook direct na de zwangerschap. Ik vind dit een hele leuke afwisseling met het behandelen van patiënten. Het is erg leuk om het enthousiasme van deze vrouwen te merken en te horen dat ze het zo fijn vinden om tijdens de zwangerschap nog lekker te kunnen bewegen en het stukje informatie te krijgen dat ze nodig hebben. Ook vinden vrouwen die net bevallen zijn het fijn om onder begeleiding de eerste opbouw te maken van conditie en kracht en natuurlijk hun ervaringen te kunnen delen met de groep.

U kunt een afspraak voor fysiotherapie maken met Karla door haar te mailen: Fysiotherapie@keulen-brusse.nl. Wilt u meer informatie over ZwangerFit en MamaFit? Dan kunt u haar mailen op zwangerfit@keulen-brusse.nl. Ook kunt u de praktijk bellen of een Whatsapp-bericht sturen.

Karla is BIG-geregistreerd onder nummer: 19058428604

Terug naar overzicht