Fysiotherapie Keulen en Brusse - Gaike de Gaaij

Gaike de Gaaij

Gaike de Gaaij

Fysiotherapeut | Oedeemtherapeut | Bekkenfysiotherapeut
Beschikbare dagen:
  • Dinsdag
  • Vrijdag

Ik ben Gaike de Gaaij. Ruim 35 jaar werk ik als fysiotherapeut met specialisatie oedeemfysiotherapie. Ik heb acht jaar in het Groene Hart Ziekenhuis gewerkt en daar heb ik me meer verdiept in de behandeling van oncologische klachten en het trainen volgens de Herstel & Balans methode.

Tien jaar geleden ben ik me verder gaan specialiseren in bekkenfysiotherapie. Dit paste goed in mijn persoonlijke ontwikkeling als moeder van drie kinderen. Klachten als bekken- en stuitpijn en stoornissen bij plassen, ontlasting en vrijen kan ik goed behandelen. Lees ook de uitleg bij bekkenfysiotherapie op onze site.

Mijn kennis van beide specialisaties kan ik goed toepassen bij klachten door de behandeling van prostaat-, darm- of gynaecologische kanker.

Ik zit niet stil, want verder leren vind ik leuk en de discussies houden mij alert. Daarom volg ik nog steeds bijscholingen en congressen. Mijn laatste bijscholingen leerde ik over stuitpijn, Dry-needling en MAPle-myofeedback.

Mijn patiënten waarderen mij om mijn persoonlijke aanpak. Ik heb aandacht voor uw verhaal en kan goed doorvragen. Welke invloed heeft uw klacht op uw thuissituatie, uw werk, uw hobby? Dit zijn relevante vragen, omdat ik het belangrijk vind  de klachten zo effectief mogelijk te behandelen. Daarbij vraag ik ook uw inzet om thuis de oefeningen te doen en de adviezen op te volgen. Uw eigen bijdrage aan uw gezondheid is heel veel waard!

Ik werk op dinsdag- en vrijdagochtend in Bodegraven op locatie Boesemsingel en dinsdag- en vrijdagmiddag in Reeuwijk, in zorgcentrum Reehorst.

U kunt een afspraak maken met Gaike door te bellen met de praktijk of door het inschrijfformulier in te vullen. Ook kunt u Gaike mailen: reeuwijk@keulen-brusse.nl

Gaike is BIG-geregistreerd onder nummer: 19033618604

Terug naar overzicht