Coronavirus doorverwijspagina Fysiotherapie Keulen en Brusse

Vacatures

Wil je werken in een leuk en dynamisch team?

Wil je blijven ontwikkelen als fysiotherapeut?

Kijk hier voor onze vacatures!

Locaties

Bodegraven
Locatie Broekvelden
Locatie Centrum
Locatie N-Joy Sportcentre
Locatie voetbalvereniging ESTO

Reeuwijk
Zorgcentrum De Reehorst

Contact

Telefoon
0172-61 25 20

Whatsapp
06-2009 90 20

Aanmelden
Een vraag stellen

Coronavirus

Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl. We verwijzen u graag door naar één van onderstaande pagina’s:

Corona updates: op deze pagina leest u alle berichtgeving die de praktijk vanaf de start van het coronavirus heeft gedeeld. Deze informatie staat ook op de Facebookpagina van de praktijk.

COVID-19 en uw behandeling in onze praktijk: Hier vind u de meest recente maatregelen die u moet weten voor het bezoek (ook aan huis) aan onze praktijk.

Coronarevalidatie: wilt u meer informatie over de mogelijkheden van revalidatie na het coronavirus te hebben doorgemaakt, dan kunt u dat hier lezen!

 

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.